Τα πάντα για τις γάτες! 6 & 7 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι

 

Ο Δρ. Καραγιάννης είναι επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής στο All About Cats, το πρώτο  φεστιβάλ του είδους του στη χώρα μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι, για να μας μιλήσει για τη συμπεριφορά της γάτας. Η είσοδος στις ομιλίες και στο  φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Τα θέματα που θα συζητήθούν είναι:

1) «Γιατί η γάτα μου;» 

2) «Πως εκδηλώνει η γάτα μας τα συναισθήματα της;»

 

Αντιγράφουμε απο την ιστοσελίδα του φεστιβάλ:

Στο αμφιθέατρο του All About Cats θα έχουμε δυο μοναδικές ομιλίες αφιερωμένες στη συμπεριφορά της γάτας  από τον πρώτο Έλληνα κτηνίατρο ειδικό στη συμπεριφορά των κατοικίδιων ζώων, τον Δρ. Χρήστο Καραγιάννη*.  

 Όσοι έχουμε γάτες πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί η γάτα μας  τρίβεται πάνω μας, μυρίζει το πρόσωπό μας, τρέχει σαν τρελή όταν νυχτώνει, επιτίθεται στα πόδια μας όταν περπατάμε και για άλλες γατο–συμπεριφορές για τις οποίες αναζητάμε εξήγηση. Ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, ο μοναδικός Έλληνας κτηνίατρος ειδικός στη συμπεριφορά του σκύλου και της γάτας, στην πρώτη του ομιλία για το All About Cats, στις 6 Φεβρουαρίου,  με θέμα «Γιατί η γάτα μου;» θα λύσει τις γατο-απορίες μας. Μετά την ομιλία θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις προς τον Δρ. Καραγιάννη για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για τη συμπεριφορά της γάτας σας.    

Στις 7 Φεβρουαρίου, μια βδομάδα μόλις πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων δε μπορούμε να συζητήσουμε κάτι άλλο από τα συναισθήματα και ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας εισαγάγει στο συναισθηματικό κόσμο της γάτας.  Στη δεύτερη του ομιλία του για το το All About Cats «Πως εκδηλώνει η γάτα μας τα συναισθήματα της;»  ο Δρ. Καραγιάννης θα μας αναλύσει τα συναισθήματα της γάτας μας, πως αυτά εκδηλώνονται και πως εμείς θα τα κατανοήσουμε για να κάνουμε τη συμβίωση μας πιο αρμονική. Μετά και από αυτή την ομιλία θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις προς τον Δρ. Καραγιάννη για να βρείτε τις απαντήσεις στις απορίες σας.

*Ο Δρ. Καραγιάννης είναι ο μοναδικός  Έλληνας κτηνίατρος ειδικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς του σκύλου και της γάτας και είναι ένας από τους 35 κτηνίατρους σε ολόκληρη την Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή.  Ασχολείται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση περιστατικών προβλημάτων συμπεριφοράς και έχει αναλάβει εκατοντάδες ζώα με προβλήματα συμπεριφοράς μέχρι σήμερα. Είναι ενεργό μέλος της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας των κτηνιάτρων συμπεριφοριστών, με δημοσιεύσεις σε βιβλία και επιστημονικά περιοδικά, καθώς και παρουσιάσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά συνέδρια. Στο πιο πρόσφατο βιβλίο για τη Συμπεριφορά και την Ευζωία της Γάτας (“Feline Behavioral Health and Welfare”) ήταν συγγραφέας δύο κεφαλαίων, ένα για το άγχος στη γάτα (“Stress As A Risk Factor For Disease”) και ένα για την κατανόηση των συναισθημάτων της γάτας (“Understanding Emotions”).  

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Καραγιάννη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: www.behaviour.gr 

 

Περισσότερα:

  Μουσική μόνο για γάτες! Η γάτας σας, τί γνώμη έχει;​

 Kτηνίατρος συμπεριφοριστής; Δηλαδή;;;

 Προβλήματα συμπεριφοράς στη γάτα