Για Κηδεμονες Ζωων Συντροφιας

Για Κηδεμονες Ζωων Συντροφιας

Αν το κατοικίδιο σας παρουσιάζει κάποια ενοχλητική ή επικίνδυνη συμπεριφορά ο Δρ. Καραγιάννης μπορεί να σας βοηθήσει. Ως συμπεριφοριστής κτηνίατρος, διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφορά των κατοικίδιων ζώων, αλλά και λαμβάνει ενεργά μέρος σε ερευνητικές μελέτες πάνω στα προβλήματα συμπεριφοράς και στην ευζωία των κατοικίδιων ζώων. Έτσι, τόσο οι κτηνίατροι που θέλουν να παραπέμψουν περιστατικά όσο και οι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς με κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς διασφαλίζουν πως η προσέγγιση και η αντιμετώπιση των περιστατικών είναι βασισμένη στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και εξελίξεις του γνωστικού πεδίου της «Συμπεριφοριστικής Κτηνιατρικής».

Η «Συμπεριφοριστική Κτηνιατρική» αποτελεί τον κύριο πυλώνα για την ακριβή διάγνωση και την επιτυχημένη θεραπευτική αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς, χωρίς τις οποίες δύσκολα βελτιώνεται κάποια προβληματική συμπεριφορά. Η ακριβής διάγνωση στοχεύει στην εντόπιση των αιτίων/συναισθημάτων που οδηγούν το κατοικίδιό σας στη συγκεκριμένη συμπεριφορά και η θεραπευτική αντιμετώπιση με τη σειρά της στοχεύει τόσο στην αλλαγή των αιτίων/συναισθημάτων αυτών όσο και στη διαχείριση της συμπεριφοράς. Δε στοχεύουμε δηλαδή μόνο στη βελτίωση της προβληματικής συμπεριφοράς, αλλά ταυτόχρονα και στην αντιμετώπιση των αιτίων που την προκαλούν, διότι μόνον έτσι η θεραπεία θα είναι αποτελεσματική σε βάθος χρόνου και θα διασφαλιστεί η ευζωία του ζώου συντροφιάς και του κηδεμόνα του, αλλά και η μεταξύ τους αρμονική σχέση.

Για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα η θεραπευτική αντιμετώπιση προσαρμόζεται πάντοτε στις ανάγκες τόσο του κατοικίδιου σας όσο και στις δικές σας με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Όσο ιδιαίτερη και μοναδική κι αν φαντάζει μια προβληματική συμπεριφορά του κατοικίδιου σας, ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης μπορεί να σας βοηθήσει.

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού σας και τη ρύθμιση ενός ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 211-8001111 και 6944714490 ή συμπληρώστε την προσκείμενη φόρμα επικοινωνίας.